klart.se

Du är här: Eleonore Hedman ny verksamhetschef

Eleonore Hedman ny verksamhetschef 

Arbetet med tillsättning av ny verksamhetschef för kommunal utveckling är nu avslutat och Eleonore Hedman har fått tjänsten. Eleonore har sedan årsskiftet verkat som tillförordnad verksamhetschef och får nu fortsatt förtroende.

Eleonore Hedman


Verksamhetsområdet kommunal utveckling omfattar avdelningarna teknik, tillväxt, fritid och service, kultur och folkhälsa samt måltid.

- Jag är väldigt glad och stolt över att Eleonore Hedman finns på plats på en av de viktigaste chefsposterna i Norsjö kommun. Uppdraget som verksamhetschef för kommunal utveckling spänner över fler områden där vi möter företag och kommuninvånare och är därför väldigt viktigt för fortsatt utveckling av Norsjö som en attraktiv plats att bo, verka på och besöka,  säger kommunchef Katarzyna Wikström.

Eleonore har tidigare arbetat som tillväxtchef, näringslivsutvecklare, utvecklingsstrateg och projektledare inom Norsjö kommun. Hon har även drivit egna företag i Sverige och i Frankrike. Eleonore var tillsammans med fyra andra personer en av grundarna till Utemässan i Lappland.

- Jag brinner för frågor som handlar om vår lokala utveckling och jag ser verkligen fram emot att fortsätta på det spåret, säger Eleonore Hedman.
 

Publicerad:  2018-04-10 14:00

Norsjö kommun

Växel: 0918-14 000
E-post: info@norsjo.se
Org.nr: 21 20 00 - 2858
Besöksadress

Kommunhuset
Storgatan 67
935 81, Norsjö
Öppettider

Måndag-torsdag: 08:00-16:30
Fredag: 08:00-16:00
Lunchstängt: 12.00-13.00
Synpunkter på hemsidan

Kontakta webbmaster
E-post: hemsida@norsjo.se
Information om cookies (kakor)