klart.se

Du är här: Eva Bergström ny verksamhetschef

Eva Bergström ny verksamhetschef 

Eva Bergström har fått tjänsten som ny verksamhetschef för området omsorg i Norsjö kommun. För tillfället är Eva anställd av kommunen som enhetschef för äldre- och funktionsnedsättningsomsorgen. Hon kommer att påbörja sin nya tjänst den 1 augusti.

Eva Bergström


Verksamhetsområdet omsorg omfattar äldreomsorg, funktionsnedsättningsomsorgen, flyktingverksamhet, individ- och familjeomsorg, medicinska enheten och överförmyndare.

- Jag ser framemot att ta på mig uppdraget som verksamhetschef inom omsorgen. Det känns både stimulerande och utmanande att leda och utveckla en verksamhet som omfattar så många skiftande områden, säger Eva Bergström.

Innan Eva började på Norsjö kommun har hon under flera år varit anställd åt Vindelns kommun. Där har hon bland annat jobbat som enhetschef inom omsorgens verksamheter men också som handläggare på IT-enheten. Några av hennes tidigare arbetsuppgifter har varit att jobba med IT-stöd inom vård och omsorg.

- Omsorgens verksamheter gör ett stort och viktigt arbete men står inför stora utmaningar inte minst gällande nyttjande av ny teknik och digitalisering. Evas breda erfarenhet inom verksamhetsutveckling, IT och olika ledningsuppdrag inom kommunal verksamhet passar perfekt för tjänsten, säger kommunchef Katarzyna Wikström.

Publicerad:  2019-05-22 15:30

Norsjö kommun

Växel: 0918-14 000
E-post: info@norsjo.se
Org.nr: 21 20 00 - 2858
Besöksadress

Kommunhuset
Storgatan 67
935 81, Norsjö
Öppettider

Måndag-torsdag: 08:00-16:30
Fredag: 08:00-16:00
Lunchstängt: 12.00-13.00
Synpunkter på hemsidan

Kontakta webbmaster
E-post: hemsida@norsjo.se
Information om cookies (kakor)