Gå direkt till textinnehållet
Visa meny
En man och en kvinna med solglasögon. Färgglad bild och texten "Inbjudan Sveriges bästa arbetsgivare".

Inbjudan till workshop för företag

Välkommen till denna trestegsraket.

Tillgång till kompetens är en stor utmaning och förmågan att behålla, utveckla och rekrytera personal är oerhört viktigt. Nu kan du som driver företag i vår region få kunskap, goda idéer och inspiration för att påbörja resan mot att bli Sveriges bästa arbetsgivare. Alla tre tillfällen genomförs digitalt och är kostnadsfria.

18 NOVEMBER • 10:00-11:45

1. ATTRAKTIV ARBETSGIVARE – Employer branding –
Rikard Molander från Kairos Future bygger denna workshop utifrån arbetsmarknads- och generationsstudier. Hur kan du som arbetsgivare maximera chanserna att attrahera de bästa? Hur kan man få medarbetare att vara stolta bärare av företagsvarumärket.


25 NOVEMBER • 10:00-11:45

2. VAD KÄNNETECKNAR LÖNSAMMA TILLVÄXTFÖRETAG och andra vinnande lag – Olov Hultin från T2 college, tar i detta tillfälle avstamp
i ledarens roll och betydelsen av värdegrundsarbete. Workshopen ger insikt och verktyg i hur du kan fortsätta arbetet så att det skapar tillväxt i ditt företag.


1 DECEMBER 10:00-11:45

3. VAD ÄR EGENTLIGEN KOMPETENS och hur avgör vi vem som är kompetent? Jeaneth Johansson, professor Innovation och Entreprenörskap på Luleå tekniska universitet ger en introduktion i det kostnadsfria verktyget, Richer business. Målet är att du ska få kunskap och verktyg för att göra medvetna val som ska leda till en framgångsrik rekrytering.


ANMÄL DIG INNAN

16 nov för tillfälle 1
23 nov för tillfälle 2
29 nov för tillfälle 3

Anmälan gör du via den här länken. 


För vem?

För alla företagare inom R10, oavsett bolagsform.

Mer information:

Ingrid Sjöberg
Näringslivsutvecklare Lycksele kommun
Tfn: 0950-164 17
073-820 96 93
Ingrid.sjoberg@lycksele.se
mojligheternasregion.se

Om NiMR

Näringslivsutveckling i Möjligheternasregion, (NiMR), är ett näringslivsutvecklingsprojekt som drivs av inlandskommunerna i Västerbotten och Norrbotten. Kommunerna vill ge företagen ännu bättre förutsättningar att utvecklas. För att ge ökad växtkraft i näringslivet arbetar vi med följande områden:

  • Omställningsarbete för företag som drabbats av coronaeffekter.
  • Kompetensutveckling
  • Kapitalförsörjning
  • Generations- och ägarskiften
  • Innovationer
  • Större marknad

Senast ändrad 11 november 2021

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.