Gå direkt till textinnehållet
Visa meny
Man som åker rullskidor.

Ingen flytt av årskurs 4 och 5 från Bastuträsk skola till Norsjöskolan

Idag hade kommunstyrelsen i Norsjö sammanträde. Ett av ärendena handlade om en eventuell flytt av årskurs 4 och årskurs 5 från Bastuträsk skola till Norsjöskolan. Kommunstyrelsen är inte beredda att göra den förändringen i dagsläget.
Kommunstyrelsen beslutade att ge verksamhetschef Camilla Hedlund i uppdrag att återkomma med en åtgärdsplan för att öka måluppfyllelsen i Bastuträsk skola. Förutsättningen är att årskurs 4 och årskurs 5 är kvar i Bastuträsk. Dessutom får kommunchef Eleonore Hedman i uppdrag att tillsammans med lokala samhällsaktörer påbörja ett projekt för att stimulera inflyttning till Bastuträskområdet utifrån den stora expansion som sker i Skellefteå. Återrapportering sker vid kommunstyrelsens nästa sammanträde.

Senast ändrad 16 mars 2021

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.