Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

Livsviktiga snack

Barn som kan prata om sina tankar och känslor mår bättre. Forskning visar att barn som kan uttrycka hur de mår är bättre rustade för att klara livets utmaningar.

Forskningen visar att förmågan att uttrycka hur man mår och känner, tillsammans med en god relation till en förälder eller annan närstående vuxen, är en av de viktigaste skyddsfaktorerna som finns i livet. I denna föreläsning får du ta del av kunskap och tips om hur du som förälder kan rusta ditt barn för livet och skapa närmre relationer längs vägen.

Suicide Zero delar årligen ut boken Livsviktiga snack till alla föräldrar med en 9 årigt barn i hushållet. Läs mer på livsviktigasnack.se.

I denna föreläsning får du ta del av kunskap och tips som bygger på boken Livsviktiga snack. Du får viktig kunskap om barns utveckling samt konkreta verktyg för att kunna prata med barn om känslor och svåra situationer.

Föreläsningen riktar sig till vårdnadshavare med barn i åldern 9–12 år.

Allmän information:

Datum: 11 november 2021

Tid: 18.00 – 19.30.

Kostnad: Gratis

Plats:  Ni har möjlighet att delta fysiskt eller digitalt

OBS! Är ni flera i familjen som vill gå? Endast en länk per hushåll skickas ut till er. Mer information skickas du till dig innan föreläsningen. Deltar du fysiskt så kommer tid och plats skickas till dig i ett mail.

Anmälan

Sista anmälningsdag: 9:e november.
Anmälan krävs och sker via länken: https://bit.ly/Livsviktigt_snack

Fysiskt deltagande:

Liveföreläsningen kommer att sändas från ditt lokala ABF-kontor. Anmälan krävs. Information om plats mailas till de anmälda.

Arrangörer:

ABF (Mitt i Lappland/Västerbotten), Studiefrämjandet(Västerbotten), Hjärnkoll (Västerbotten)

Kommunerna Storuman, Sorsele, Vilhelmina, Dorotea, Åsele, Lycksele, Malå, Norsjö, Skellefteå, Robertsfors, Vindeln, Bjurholm och Nordmaling.

Senast ändrad 11 oktober 2021

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.