Gå direkt till textinnehållet
Visa meny
Sjuksköterska tar blodprov

Satsning på högskoleutbildad personal

Norsjö kommun satsar på särskilda omsorgsyrken som kräver en högskoleutbildning om minst 180 högskolepoäng.

Kommunfullmäktige tog under 2021 beslut om satsningen som pågår under fem år: 2021-07-01 till 2026-07-01. Bonus utgår med jämna mellanrum och bonusen blir högre ju längre en stannar. Förhoppningen är att satsningen ska leda till att det ska bli enklare att kunna rekrytera, men även behålla, personal.

Vilka är satsningen till för?

Satsningen omfattar de här examen: leg. Sjuksköterska, leg. Fysioterapeut, leg. Arbetsterapeut, Socionomexamen (210 hp) och Fil. kand med huvudområdet socialt arbete och socialpedagogik (socialpedagog).

Satsningen är i form av bonustrappor för den som blir tillsvidareanställd i Norsjö kommun, för den som utbildar sig och blir anställd, samt för den som väljer att flytta till kommunen. Även de personer som redan är tillsvidareanställda och som uppfyller kriterierna kommer att ingå i satsningen.

Läs mer om satsningen och ansök genom att klicka här. 

Senast ändrad 18 november 2021

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.