Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

Vårt sista inlägg

Efter två härliga veckor har vi skrapat ihop hela 11 inlägg och vi avslutar med vårat tolfte. Det har varit ett fantastiskt jobb fullt av upplevelser, och det har varit roligt att dela med oss av våra tankar och äventyr.

Det bästa med att jobba som Norsjö kommuns sommarbloggare är att friheten att skriva sina egna tankar om saker, samt att man får uppleva och se saker man kanske inte hade gjort i vanliga fall. Jobbet har också fått oss inse att det finns mycket fler aktiviteter i närheten än vad man kan tro.

Efter lite jämförelser mellan dagarna och aktiviteterna kom vi fram till att det enligt oss har varit roligast att rida på Horses of Taiga med Gold of Lapland. Vi såg fantastiska utsikter och det var otroligt mysigt att rida på islandshästar!

Vi är otroligt tacksamma för alla som läst och allt vi fått göra under vår period här. Tack för oss och ha en underbar sommar!

Med vänliga hälsningar

Emma och Sara 😀

Här kommer lite bilder från våra två veckor som sommarbloggare:

Senast ändrad 24 juni 2021

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.