klart.se

Du är här: Camilla Hedlund ny verksamhetschef för utbildning

Camilla Hedlund ny verksamhetschef för utbildning 

Arbetet med tillsättning av ny verksamhetschef för utbildning är nu avslutat och Camilla Hedlund har fått tjänsten. Camilla kommer närmast från arbete som rektor för Bolidenskolan.

Camilla Hedlund

 
- Det känns bra att vara klara med denna rekrytering efter en gedigen process med många bra ansökningar. Jag ser fram emot att jobba med Camilla och är säker på att hon har mycket att tillföra vår organisation, säger kommunchef Eleonore Hedman.

Camilla är bosatt i Norsjö och har jobbat som lärare i många år på Norsjöskolan. De senaste åren har hon varit anställd åt Skellefteå kommun som rektor för Furuskolan och nu senast Bolidenskolan. Som rektor har hon varit ansvarig för att leda det pedagogiska utvecklingsarbetet samt haft ansvar över verksamhet, personal och ekonomi.

- Jag ser med ödmjukhet fram emot uppdraget. Det ska bli intressant att lära känna rektorer och verksamheterna för att se på vilket sätt jag kan bidra till att fortsätta verksamhetsutvecklingen. Som ledare är jag lyhörd och tillgänglig men jag anser också att det är viktigt med tillit till att andra klarar av och genomför delegerade uppgifter, säger Camilla Hedlund.

I verksamhetsområdet utbildning ingår barn- och skolbarnomsorg, OB-barnomsorg, förskola, grundskola, grundsärskola, språkintroduktion, SFI, vuxenutbildning, studie- och yrkesvägledare, elevhälsa, förberedelseklass, med mera.

Den 1 maj kommer Camilla att påbörja sin anställning som verksamhetschef.

Publicerad:  2020-02-12 09:50

Norsjö kommun

Växel: 0918-14 000
E-post: info@norsjo.se
Org.nr: 21 20 00 - 2858
Besöksadress

Kommunhuset
Storgatan 67
935 81, Norsjö
Öppettider

Måndag-torsdag: 08:00-16:30
Fredag: 08:00-16:00
Lunchstängt: 12.00-13.00
Synpunkter på hemsidan

Kontakta webbmaster
E-post: hemsida@norsjo.se
Information om cookies (kakor)