Gå direkt till textinnehållet
Visa meny
Större tjej som skjutsar yngre i en röd skottkärra.

Inflyttarservice

Är du intresserad av att flytta till norsjöbygden och vill veta mer? Om du inte får svaren på hemsidan kan inflyttarservice hjälpa dig med att få svar på dina frågor, antingen genom att ge dig information eller hitta kontaktuppgifter till rätt person.

De som tagit vara på möjligheten att flytta till norsjöbygden, ångrar sig sällan. Det är dock inte helt lätt att byta bostadsort då det är många faktorer som måste tänkas över. Vad finns det för jobb? Hur ska vi bo? Vad finns det för samhällsservice? Vad kan vi göra på fritiden? Var ska mina barn gå i skolan? Det är liknande frågorna som inflyttarservice kan hjälpa dig med. Om du inte hittar svaret på hemsidan är du välkommen att ringa oss.

Utskick

En gång per år skickar Norsjö kommun ut en tidning till personer som flyttat från kommunen samt till personer som har fritidshus i Norsjö kommun men är bosatta i annan kommun. Har du inte fått tidningen? Skicka e-post till inflyttarservice så ser vi till att du hamnar på sändlistan.

Senast ändrad 19 februari 2024

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.