Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

Kontakta oss

Det finns många sätt att kontakta Norsjö kommun. Var gärna så detaljerad som möjligt när du beskriver din fråga eller ditt ärende. Lämna gärna dina kontaktuppgifter och på vilket sätt du vill att vi ska svara dig.

Endast bokade besök i kommunhuset

Från och med november 2020 tas endast bokade besök emot i kommunhuset. Förändringen innebär i korthet att anställda i kommunhuset har ett personligt kort eller tagg för inpassering. Besökaren bokar tid med den tjänsteperson eller politiker man önskar träffa. Besökaren anmäler sitt besök i receptionen och blir sedan hämtad i väntrummet.

Utanför kommunhuset finns en brevlåda där du kan lämna post och handlingar. Den töms tre gånger per dag och allting datumstämplas.

Öppettider

Måndag till torsdag: 08:00-16:00
Fredag: 08.00-15:00
Kommunhuset har stängt för lunch 12.00-13.00


Skriv till oss via e-post

info@norsjo.se

Ring till oss

Du är välkommen att ringa oss på 0918-140 00. Där tar vår växel emot ditt samtal och hjälper dig vidare till rätt person.

Skicka post

Norsjö kommun
935 81 Norsjö


Kontakta oss via sociala medier

Facebook: www.facebook.com/mittnorsjo

Instagram: @norsjokommun

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/norsj-kommun


Faktureringsadress

Norsjö kommun
935 81 Norsjö

På fakturan ska du alltid ange en obligatorisk referenskod. Referenskoden får du av beställaren.

Organisationsnummer
21 20 00 – 2858

Senast ändrad 28 november 2023

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.