Gå direkt till textinnehållet
Visa meny
Inne på ett bibliotek. Bokhyllor i trä med böcker.

Biblioteket är till för alla!

Här finns böcker och tidskrifter på olika språk, ljudböcker, film och brädspel att låna, samt wifi. På biblioteket kan du bland annat läsa dagstidningar, spela brädspel, låna dator, kopiera/skriva ut, använda 3D-skrivare. Bibliotekarierna hjälper till i digitala frågor, informationssökning och boktips.

Programverksamhet och aktiviteter för alla åldrar erbjuds regelbundet.

Norsjös bibliotek ingår i v8-biblioteken, ett samarbete mellan åtta inlandskommuner i Västerbotten. Tillsammans driver biblioteken en egen webbsida v8biblioteken.se och här hittar du mer information om bibliotekens digitala utbud.

Norsjö bibliotek har en filial som ligger i Bastuträsk och som liksom Norsjö bibliotek är ett integrerat skol – och folkbibliotek.


Öppettider Norsjö bibliotek:

Från och med torsdag den 12 november förändrar biblioteken sina öppettider.

Biblioteket i Norsjö kommer att ha öppet kl. 17:00-19:00 måndagar och onsdagar.

Tiderna är till för in- och utlån. Det får vara maximalt 10 besökare inne på biblioteket samtidigt. Minimera din tid inne på biblioteket genom att låna – lämna och gå.

Det kommer fortsatt att finnas möjlighet att beställa bokpåsar att hämta eller få levererade hem.

Under tiden som de skärpta råden gäller kommer inga fysiska arrangemang att genomföras.

Tidsbokning för personlig service

Biblioteket har under denna tid inför tidsbokning för personlig service. Tid bokar du via e-post eller telefon, kontaktuppgifter till höger.

Meröppet

Biblioteket kommer att vara meröppet mellan kl. 15:00-21:00.


Öppettider Bastuträsk bibliotek:

Från och med torsdag den 12 november kommer biblioteket i Bastuträsk ha öppet kl. 17:00-19:00 på tisdagar. Tiderna är till för in- och utlån.

Det får vara maximalt 10 besökare inne på biblioteket samtidigt. Minimera din tid inne på biblioteket genom att låna – lämna och gå.


Följ oss på våra sociala medier:

Facebook: https://www.facebook.com/NorsjoBibliotek
Instagram: @norsjo_bibliotek
Youtube: Norsjö bibliotek

 

Senast ändrad 16 november 2020

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.