Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

Kärleksveckan i Norsjö kommun

Kärleksveckan har blivit Norsjö kommuns februaritradition. Under cirka en vecka engagerar sig kommunens byar lite extra kring ämnet Kärlek. En värmande vecka trots kylan!

Under Kärleksveckan lyfter vi fram det vi mår bra av i kommunen. Kanske är det kost, träning, musik, dans, skotern, vännerna eller familjen som får just dig att må bra.

Vi tror och hoppas att alla, vare sig det gäller föreningar, företag, organisationer, församlingar eller privatpersoner kan bidra till att Kärleksveckan blir till ett bestående värde för alla invånare i Norsjö kommun.

Kärleksveckan 2021 blir digital!

Årets tema för kärleksveckan 2021 är kärleken och omtanken för varandra. Låt oss uppmuntra varandra att håll i, håll ut och håll kontakten. Veckan genomförs 8-14 februari.

På grund av rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten blir Kärleksveckan 2021 digital. Vi uppmanar er som kan att gärna genomföra digitala arrangemang så som t.ex. livesändningar eller arrangemang som kan genomföras när som helst, t.ex. tipsrundor utomhus med utlottning av priser. Norsjö kommun kommer under hela under vecka 6, 8–14 februari, att dela återblickar och gobitar från tidigare år för att hylla kärleksveckan på vår webb www.norsjo.se och sociala medier.

Läs mer om vad som händer under veckan http://www.norsjo.se/kultur-fritid/karleksveckan/karleksveckan-2021/

För att skicka in arrangemang och bilder :

Skicka ett e-post till kommunikator@norsjo.se

Senast ändrad 8 oktober 2021

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.