Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

UngDrive – Starta eget företag i sommar

Norsjö kommun erbjuder platser till UngDrive Academy – Sveriges största och mest populära entreprenörskapsutbildning på sommarlovet. Starta företag inom vad som helst, solo eller tillsammans med vänner. Med hjälp av inspiration, workshops, coaching, säljträning samt ett startkapital får alla deltagare starta upp egna affärsidéer som man förverkligar under sommarlovet – med hjälp av riktiga entreprenörer. Utöver detta kommer du få lära känna många nya människor, utvecklas som person och framförallt ha riktigt roligt!

Vem kan ansöka?

Du som går Årskurs 9-2 på gymnasiet. Inga förkunskaper krävs!

Får man lön?

Som deltagare i UngDrive Academy får du en utbildning, coaching och ett startkapital på 2 500 kr som du får behålla. Du får ingen lön utöver det, men alla pengar du tjänar på ditt företag är dina egna.

 

Sista ansökningsdag: 15 april


Mer information om UngDrive Academy

Senast ändrad 10 november 2022

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.