Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

Lediga jobb

Att bo och verka i Norsjöbygden ger dig möjligheten att ha ett utvecklande arbete samtidigt som du har tid och resurser över till familj, vänner och intressen. Här får du helt enkelt mer vardag.

Norsjöbygden är en levande bygd med behov av fler medborgare och nya etableringar. Vi behöver rätt kompetenser till rätt funktioner och måste därför vara attraktiva för de som vill etablera företag eller bosätta sig här. Ett blomstrande näringsliv i tillväxt kräver samverkan mellan olika aktörer. Vi vill även värna om det vi har, våra levande byar och vår landsbygd och vill ta vara på det lokala engagemang som finns och arbeta för en utveckling i hela bygden.

Du är varmt välkommen att söka arbete hos oss på Norsjö kommun!

Klicka här för att komma direkt till jobbdatabasen om du inte ser de lediga jobben på denna sida (öppnas i nytt fönster).


Deltidsbrandmän Malå och Norsjö Räddningstjänst

Räddningstjänsten söker deltidsbrandmän till Norsjö. 


Du gör skillnad

Norsjö kommun är den i särklass största arbetsgivaren i Norsjö. Vi har ungefär 500 medarbetare och varje verksamhet är beroende av varje medarbetares personliga insats. Just DU gör skillnad.

Finns det någon annan arbetsgivare som kan erbjuda ett så /varierat utbud som en kommun ?

Hos oss kan du bl.a. arbeta inom så vitt skilda områden som fastighetsskötsel, bibliotek, ekonomi, barnomsorg, skola och äldrevård.

Mötet med människor

Alla våra yrken innebär mycket kontakt med människor, så det är viktigt att du tycker om mötet med andra människor.

Senast ändrad 28 november 2023

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.