Gå direkt till textinnehållet
Visa meny
Sjuksköterska tar blodprov

Hej sjuksköterska!

Vi i Norsjö kommun vill väcka ditt intresse att komma och jobba med oss. Vi anser att de som har behov av omvårdnad även har rätt till en god sådan!

Det ligger i vår strävan efter att alla här i vår kommun helt enkelt ska få ha väldens bästa vardag! Även du som jobbar här.

Det här erbjuder vi dig :

  • Arbete som sjuksköterska. Ditt jobb är att göra medicinska bedömningar, hantera läkemedel och ge stöd och råd till omvårdnadspersonalen. Du planerar hälso- och sjukvårdsinsatserna för den som behöver vård. En bra kontakt med anhöriga är också ditt ansvar. Att du är både noggrann och klok ser vi som en självklarhet.  
  • Bra lön.
  • Kommunen tillhandahåller boendemöjligheter till schysst kostnad under sommaren.
  • Mottagande – förutom mentorskap på din arbetsplats erbjuder vi dig en guidad tur i Norsjöbygden av 2020 års Norsjöambassadörer.

Ansökan

Här söker du som vill jobba som vikarierande sjuksköterska under sommaren 2021 

Här ansöker du som vill söka en tillsvidaretjänst som sjuksköterska/distriktssköterska


Norsjöbygden

Naturen i Norsjöbygden ligger runt knuten och erbjuder härliga möjligheter till aktiviteter, promenader och skogsbad samt även utrymme för svamp- och bärplockning.

Läs mer i länkarna till höger.


Jag är sjuksköterska – en film av SKR

Senast ändrad 11 oktober 2021

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.