Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

Upphandling och inköp

Norsjö kommun köper varor och tjänster för cirka 80 miljoner per år. På de här sidorna kan du se vem kommunen har avtal med, samt hitta kommunens och de kommunala bolagens aktuella upphandlingar.
För oss är det viktigt att skapa konkurrens och ge alla en chans att vara med och leverera till oss. Ett sätt är att alla pågående upphandlingar presenteras via Internet, där du själv kan välja att hämta hem anbudsinbjudan för den upphandling som intresserar dig. Följ bara instruktionerna. Du blir registrerad på den aktuella upphandlingen och får automatiskt information om eventuella ändringar. Du kan prenumerera på samtliga upphandlingar från Norsjö kommun, i högra kolumnen finns en  guide för hur du går tillväga.  För att registrera dig klickar du på länken till avtalsdatabasen i högra kolumnen.

Vissa av Norsjö kommuns upphandlingar sköts av Skellefteå kommun och resterande sköts av vår upphandlare som jobbar inom kommunal utveckling. Upphandlaren fungerar som kontaktperson gentemot Skellefteå kommun och håller även Norsjö kommuns avtalsdatabas uppdaterad. För att titta i avtalsdatabasen klicka på länk i högra kolumnen.

Senast ändrad 28 november 2023

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.