Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

Fritidshem

Fritidshem är pedagogisk gruppverksamhet och erbjuds till elever från att det att de börjar förskoleklass och fram till vårterminen det år eleven fyller tretton år.

Ramtider

Vardagar: 06:00 – 18:00 (stängt den tid eleven har undervisning)

Fritidshemmet

Fritidshemmet är pedagogisk gruppverksamhet och erbjuds till elever från att det att de börjar förskoleklass och fram till vårterminen det år eleven fyller tretton år.

I fritidshemmet arbetar lärare med inriktning fritidshem, fritidspedagoger, förskollärare och barnskötare. I deras uppdrag ingår att stimulera varje elevs utveckling och lärande.

Utbildningen inom fritidshemmet ska ta tillvara elevernas lust att lära och utgår från de nationella målen och tar hänsyn till elevernas behov, erfarenheter och tänkande samt anpassas till att elever har olika förutsättningar.

Fritidshemmet har också ett uppdrag att samverka med förskolan, förskoleklassen samt skolan för elevens bästa utifrån i ett helhetsperspektiv.

Senast ändrad 28 november 2023

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.