Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

Sparven

Sparvens fritidshem håller till på Norsjöskolan i L-huset (Rosa huset). Avdelningen har 12 inskrivna barn.

Sparven är en nystartad avdelning med endast elever från förskoleklass tack vare den stora barngruppen födda -13.

Sparvens fritidshem delar lokal med förskoleklassen och har ljusa luftiga lokaler som är väl anpassade till både lek och rekreation.
I vår omedelbara närmiljö har vi tillgång till Arenaparken, ishall, sporthall, med mera. Även skolskogen vid elljusspåret och hembygdsområdet används som kortare utflyktsmål.

Mellan alla fyra avdelningar har vi ett nära samarbete vid exempelvis öppningar, stängningar och lov samt olika gemensamma aktiviteter.

På Sparven anpassar vi verksamheten efter barngruppen och sätter fokus på barnen och deras behov. Vi har ett nära samarbete med lärare i förskoleklass då vi tycker att det är viktigt att täcka upp och arbeta med alla händelser under hela dagen.

Vi strävar också efter en god relation med hemmet. Målet är att både barn och vårdnadshavare ska känna sig trygga i sin vistelse hos oss. Vi vill skapa bästa möjliga förutsättningar för att varje barn ska kunna utvecklas rikt och mångsidigt.

Senast ändrad 28 november 2023

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.