Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

Kommunal vuxenutbildning

Norsjö gymnasium- och vuxenutbildning är mötesplatsen för studier och kompetensutveckling i Norsjö kommun. Det är också en motor i det lokala och regionala utvecklingsarbetet.

Vuxenutbildning finns i alla länets kommuner och är också en plattform för samverkan mellan länets kommuner då det gäller det vuxna lärandet. Vux verkar för att du som vuxenstuderande ska få ett så brett och varierat utbud som möjligt. Kunskap och utbildning är inte bara en nyckel till arbetsmarknaden utan också en viktig del i vår personliga utveckling.

Norsjö vuxenutbildnings expedition finns i dag i samma lokaler som gymnasiet, och kan erbjuda Svenska för Invandrare (SFI), Grundläggande Vuxenutbildning, Kommunal Vuxenutbildning (Kom Vux), YrkesVux samt Lärlingsutbildning för Vuxna.


Kursutbud

Se under rubriken “Aktuellt just nu” längre ner.


Samarbete

Norsjö kommun samarbetar med ett antal andra aktörer i samband med studier för vuxna. Följ länkarna nedan så kan du läsa mer.

Akademi Norr
Hermods
Lapplandsvux
Astar
Medlearn

Senast ändrad 28 november 2023

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.