Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

Karriär i Norsjöbygden

Att bo och verka i Norsjöbygden ger dig möjligheten att ha ett utvecklande arbete samtidigt som du har tid och resurser över till familj, vänner och intressen. Här får du helt enkelt mer vardag.

Vill du vara med och bidra till att människor får en bättre vardag? Vill du känna stolthet över att kunna hjälpa människor i olika skeden av livet? Vill du ha ett meningsfullt arbete som värdesätter ditt engagemang och även erbjuder dig spännande utmaningar och möjligheter till utveckling?

Då kommer du att trivas med att arbeta hos oss i Norsjö kommun. Vårt uppdrag handlar om att göra skillnad. Kom och skapa framtiden tillsammans med oss.

Du gör skillnad

Norsjö kommun är den i särklass största arbetsgivaren i Norsjö. Vi har ungefär 500 medarbetare och varje verksamhet är beroende av varje medarbetares personliga insats. Just DU gör skillnad.

Finns det någon annan arbetsgivare som kan erbjuda ett så /varierat utbud som en kommun ?

Hos oss kan du bl.a. arbeta inom så vitt skilda områden som fastighetsskötsel, bibliotek, ekonomi, barnomsorg, skola och äldrevård.

Senast ändrad 28 november 2023

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.