Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

Unikum – verktyget för dig med barn i grundskola

Norsjö kommun använder från höstterminen 2022 portalen UNIKUM. Här kan du som vårdnadshavare följa ditt barns utveckling och lärande i skolan. Det är även här du hittar schema, frånvaroanmäler och kommunicerar med lärare på skolan. 

Lärportalen är gemensam för alla skolformer och ger dig möjlighet till insyn och att vara delaktig i ditt barns lärande. Under hösten 2022 kommer även förskola och fritidshem börja använda Unikum.

Kom igång med Unikum 

Du kan använda Unikum både som app och via webbläsare på dator, surfplatta eller mobiltelefon. Vår rekommendation är att du i första hand använder appen “Unikum Familj”. Du laddar ner appen “Unikum Familj” där du hittar appar för iPhone och androidtelefoner. “Unikum familj” finns tillgänglig på både svenska och engelska. 

Logga in i Unikum 

Du loggar in och identifierar dig genom att klicka på Bank-id (e-legitimation). 

Klicka här för att komma till en Youtube film som visar hur appen fungerar.

För att logga in i Unikum behöver du ha en e-legitimation (Bank-ID). Om du saknar du e-legitimation (Bank-ID) kan du kontakta utbildningsexpeditionen på telefonnummer 0918-14190.

Kontrollera att din e-postadress och ditt telefon- och mobilnummer i Unikum stämmer.  

Det är viktigt att du har en e-postadress inlagd så du får den information som verksamheten skickar till dig. 

Om dina kontaktuppgifter saknas eller är felaktiga kan du mejla till: norsjoskolor@norsjo.se  

 

 

Senast ändrad 28 november 2023

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.