Gå direkt till textinnehållet
Visa meny
Liten flicka står och håller en kamera framför ansiktet.

Fototävling “Veckans Norsjöbygden-bild”

“Veckans Norsjöbygden-bild”  är Norsjö kommuns veckovisa fototävling där vi tillsammans med dig vill visa upp Världens bästa vardag i Norsjöbygden. Norsjö kommun vill tillsammans med dig skapa ett flöde av fina bilder från Norsjöbygden på kommunens Instagramkonto.

Vi hoppas att du vill vara med och med kamerans hjälp berätta om människor, händelser, naturen, vardagen och evenemangen i Norsjöbygden. Bilderna ska vara tagna i kommunen och får gärna vara överraskande, personliga och berörande.

Du kan skicka in bilder under hela veckan som tävlingen pågår, vinnande bild publiceras i början av nästkommande vecka. Sedan rullar det på likadant kommande veckor.

Regler:

  • Varje deltagare skickar in max 1 bild per vecka.
  • Bilden är tagen den vecka som tävlingen gäller för.
  • Ange fotografens för- och efternamn.
  • Norsjö kommun tar gärna emot bidrag med människor. Men tänk på att inte fota ansikten så att det går att se vem personen är.
  • Bilden ska vara tagen i Norsjö kommun.
  • Ange var bilden är tagen och vad den visar, t.ex. “Vandring längs Norakammen”.

Vill du delta?

  • Skicka då in ditt bidrag till e-postadressen: kommunikator@norsjo.se 
  • Märk med “Veckans Norsjöbygden-bild” och veckonummer.


Rätt att använda bilderna
 

Norsjö kommun har rätt att utan ersättning använda inlämnade veckobilder på webb, sociala medier samt informations- och marknadsföringsmaterial. I de fall vi använder bilden publicerar vi fotografens namn.    

Publicering

I början av varje vecka går kommunikatör tillsammans med kollegor igenom inkomna tävlingsbidrag från föregående vecka, väljer ut en vinnare och publicerar samtliga bidrag som kommit in med fotografens namn på kommunens Instagramkonto.

Utlottning

Under tävlingens gång kommer vi att lotta ut priser till de som skickar in bilder till tävlingen.

Senast ändrad 28 november 2023

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.