Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

Instruktioner för underjordsbehållare

Du som ska lämna mat- och restavfall i underjordsbehållare, vid återvinningsstationer, låser upp behållaren med din mobiltelefon. Det är både en nyckel och en energikälla för låssystemet.

Du som valt att lämna ditt mat- och restavfall i underjordsbehållare får en digital nyckel som skickas till dig via SMS. Ladda ner appen iLOQ S 50 från App store eller Google Play.

När du har gjort detta öppnar du ditt SMS och klickar på länken. Om du har iPhone behöver du kopiera aktiveringskoden, annars skrivs den automatiskt in i appen. Klicka på aktivera.

Koden i SMS:et är giltigt i 120 timmar.

Här kan du ladda hem och läsa användarmanualen (pdf). 


Så öppnar du låset

På Android-telefoner måste NFC normalt aktiveras. På iPhone trycker du på hänglåset på skärmen för att öppna, med Android lägger du mobilens NFC-antenn mot vredet på låset.

Visar att NFC-antennen sitter bakpå telefonen.

Senast ändrad 28 februari 2024

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.