Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

Lokaler och mark

Behöver du köpa eller hyra en lokal till ditt företag? Eller söker du en tomt att etablera en industri på? Här hittar du även information om vad som krävs i samband med byggande och rivning.

I Norsjö samverkar kommunen och fastighetsägarna i syfte att erbjuda bästa möjliga förutsättningar att etablera verksamhet. Här tar vi hand om förfrågningar om mark och lokaler.

Vi hjälper nya företag och företag som vill expandera inom kommunen. Samsynen och viljan att förenkla och utveckla information och de processer som möter företagen ser vi som en enorm styrka. Både för de som bestämt sig och för de som fortfarande befinner sig i beslutsprocessen under beaktande av alternativa orter.

En förfrågan resulterar i snabb inventering av lokaler och/eller mark.

Vi hjälper till med upplägg för rekrytering av arbetskraft, kontakter med företagar- och branschorganisationer samt företagarföreningar. Vi tar fram uppgifter om kraft, vatten, IT med mera.

Vi planerar och genomför etableringsbesök och är med i beslutsprocessen hela vägen fram till ”handskakning”.

Är du företagare ?

Är du företagare och intresserad av att etablera din verksamhet i Norsjö kommun så hittar du hos oss vägledning i dina tankar och projekt.
Tveka inte att kontakta oss på tillväxtavdelningen!


Bastuträsk southern industrial area :


Norsjö – Långhultets industrial area :

Senast ändrad 28 november 2023

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.