Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

AHS Viool Skellefteå - Avancerad hemsjukvård

AHS Viool arbetar inom hela Skellefteå och Norsjö med avancerad hemsjukvård för dig som trots svår sjukdom önskar vara hemma. I teamet finns sjuksköterskor tillgängliga dygnet runt. Dagtid finns också läkare, arbetsterapeut, kurator och sjukgymnast. Vi har även ett palliativt konsultteam som främst arbetar med rådgivning till annan sjukvårdspersonal.

Om du tror att du eller en närstående har behov av avancerad hemsjukvård är den bästa vägen att du talar med din läkare eller annan vårdpersonal om att få en remiss. Det går också att kontakta oss direkt så kan vi hjälpa dig ordna detta. Innan vi ansluter någon till vår verksamhet görs en bedömning av ditt behov av våra insatser och hur snabbt du behöver vår hjälp. Det innebär att du kan hänvisas till hälsocentralen eller får vänta innan vi tar hand om dig.

 

På Västerbottens läns landstings hemsida hittar du mer information om avancerad hemsjukvård: http://www.vll.se/default.aspx?id=30247&refid=30248

Senast ändrad 28 november 2023

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.