Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

Hundlatriner

Du som är hundägare har ansvar för din hund. Enligt lokala ordningsföreskrifter ska du plocka upp föroreningar efter hunden på badplatser, trottoarer, gång- och cykelvägar, anlagda park- och grönytor, tätortsnära skogar och andra allmänna platser. Det gör det trevligare för alla att vistas i Norsjöbygden.

Bajspåsen kastar du i någon av de hundlatriner som finns runt om i samhället, eller hemma i din egen soptunna. Hundlatrinerna töms var tredje vecka av personal från Knut’n.

Har du synpunkter på placeringen av dessa eller om du har allmänna frågor får du gärna höra av dig!

Om du ser eller upplever att något i kommunens underhåll och skötsel av hundlatrinerna är fel, vill vi veta det så att felen kan åtgärdas. Du kan då använda kommunens e-tjänst för felanmälan eller kontakta oss (kontaktuppgifter i rutan till höger).

Senast ändrad 28 november 2023

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.