Gå direkt till textinnehållet
Visa meny
Flicka med lärare som står vid vita tavlan.

Arbetsintegrerad lärarutbildning

Information om utbildningen

Två dagar per vecka är utbildningsdagar med föreläsningar, seminarium, grupparbeten och självstudier. Övriga tre dagar är du schemalagd 50 procent på skola. Utbildningen innefattar två sommarkurser.

Utbildningen är på distans med några fysiska träffar per termin. Träffarna kommer i huvudsak att ske på den ort av Lycksele, Skellefteå och Umeå som ligger närmast dig. Vid några tillfällena kan gemensamma träffar anordnas på Umeå universitet.

Länkar

Information om utbildningen från Umeå universitet hittar du här.

Behörighet

För att vara behörig till utbildningen måste du uppfylla den grundläggande och särskilda behörigheten.

Ansökan

Utbildningen och anställningen startar hösten 2021.  Anmälan gör du på antagning.se under perioden 15 februari–15 mars. I Norsjö kommun finns det 1 plats att söka.

När du söker utbildningen ska du samtidigt ansöka om anställning hos den kommun du vill arbeta hos. Det är kommunen som avgör vem som får anställning.

Senast ändrad 28 november 2023

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.