Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

Förebyggargruppen

Norsjö kommuns förebyggargrupp inom området brottsförebyggande och förebyggande arbete inom alkohol, narkotika, doping och tobak (ANDT).

Kommunens förebyggargrupp består av representater från sociala (IFO, individ- och familjeomsorgen), elevhälsa, rektorer, fritidsgård, flyktingverksamhet, polis och folkhälsostrateg. Vid behov kallas även andra aktörer in som ex föreningar och andra organisationer.


Lokal genomförandeplan, brotts- och drogförebyggande arbete

Genomförandeplanen är kopplad till den nationella strategin för ANDT och samverkansöverenskommelsen mellan polismyndighet och Norsjö kommun.

Utifrån kartläggningar och inventeringar har förebyggargruppen enats om prioriterade insatser och aktiviteter som ska genomföras under 2017-2018. Genomförandeplanen utvärderas och revideras årligen samt vid behov. Många fler aktiviteter och insatser förutom det som finns i denna plan görs dagligen i de olika verksamheterna.

Senast ändrad 28 november 2023

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.