Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

Råd och stöd

Du vet väl om att du kan kontakta IFO för råd och stöd. Individ- och familjeomsorgen, IFO, arbetar med att stödja och hjälpa barn, ungdomar, vuxna, familjer samt närstående som har behov av det. Verksamheten arbetar även förebyggande med syfte att förbättra måendet hos kommunens barn, unga och vuxna. Om du har frågor eller behov av stöd i någon form kan du kontakta IFO för mer information, råd och stöd eller för att göra en ansökan.

Att ta kontakt för råd och stöd eller mer information innebär inte att utredning inleds. Vid en ansökan inleds utredning och vi behöver veta lite mer om din livssituation för att kunna bedöma vilken insats som passar dig bäst. Det finns även möjlighet till öppen ingång hos socialpedagog med upp till tre samtal där inget beslut från socialsekreterare behövs.


Broschyrer på olika språk, råd och stöd :

Råd och stöd

Advice and support

Conseils et soutien

Porady i wsparcie

دعم ونصائح

مشورت و مشاوره

Talo iyo kaalmo

ምኽሪን ደገፍን

คำแนะนำและควำมช่วยเหลือ

Senast ändrad 28 november 2023

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.