Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

Örnboet

Välkommen till Fritidshemmet Örnboet i Bastuträsk.
På vår avdelning finns cirka 15 inskrivna barn.

Bastuträsk ligger cirka 3 mil sydost om Norsjö, med närhet till skog och vatten.

Örnboet finner man inne i grundskolans lokaler där vi bland annat har tillgång till ishockeyrink, gympahall, grusfotbollsplan och skidspår. Eleverna som går här är från förskoleklass upp till årskurs 5.

Vårt fritidshem består av tre rum och kök med plats för skapande och utforskande aktiviteter lek och rekreation. Verksamheten på fritids bygger på läroplanen LGR11. Vårt främsta uppdrag är att ge eleverna en trygg miljö där de kan utvecklas i samspel med andra barn och vuxna. Hos oss utgår vi från elevens egna intressen och önskemål där leken har stor betydelse.

Vi delar just nu våra lokaler med en förskolegrupp (4-5-åringar) och med detta så blir övergången mellan förskola och fritids en naturlig förbindelse. Ett gott samarbete med vårdnadshavare är viktigt för oss.

Senast ändrad 20 mars 2024

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.