Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

Kärleksveckan 2022

Kärleks[vinter]veckorna 12 februari – 6 mars


Invigning av Kärleks[vinter]veckorna och startskottet för rörelseutmaningen

Datum: 12 februari

Tid: kl. 11:00

Plats: Utanför kommunhuset i Norsjö, Storgatan 67

Kl. 11:00 Sam Venngren, kommunfullmäktiges ordförande, kommer att inviga skidspåret och Kärleks[vinter]veckorna. Han kommer att hålla ett kort tal och klippa bandet för att öppna och inviga skidspåret.

Kl. 11:10 Fritt fram för alla som vill åka skidor i spåret som Svevia har dragit upp längs Storgatan i Norsjö tätort. Norsjö kommun kommer att servera blåbärssoppa fram till kl. 12:00

Ta med skidor, ett glatt humör och gärna några vänner. Norsjö kommun lottar ut Ernst-mössor bland alla som åker skidspåret under invigningen.

OBS! Då skidspåret går längs Storgatan är det viktigt att du som vårdnadshavare har uppsikt över ditt/dina barn.


Har du ett evenemang under den 12 februari – 6 mars?

I år vill vi att alla som kommer att anordna någon typ av evenemang lägger in det i evenemangskalendern. Alla evenemang som finns där måndag den 10 januari 2022 kommer att komma med i Kommunbladet som går ut före Kärleks[vinter]veckorna. Förhoppningsvis gör detta också att vi kan undvika större krockar mellan olika evenemang.

Här kan du lägga in dina evenemang (handelsplatsnorsjo.se). 

Här finns evenemangskalendern. 

Du behöver alltså INTE skicka in ditt evenemang via e-post i år.

Senast ändrad 28 november 2023

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.