Gå direkt till textinnehållet
Visa meny
Blåtonad bild på en kikare. I bilden står det "Karriär i Norsjöbygden. Ett samarbete mellan företag och Norsjö kommun. Välkommen till världens bästa vardag!"

Samrekrytering – lediga jobb hos företag i Norsjöbygden

Många företag i Norsjöbygden behöver kompetens. Norsjö kommun har ett samarbete med företagen och hjälper till att berätta vilka lediga jobb som finns.


Vi växer och behöver servicetekniker till Tomasliden vindkraftskraftspark!

Tomasliden ligger i Norsjö kommun, cirka 10 km väster om Bastuträsk och 20 km sydost om samhället Norsjö.

Tomaslidens vindkraftspark är ännu i uppbyggnadsfasen. Vi planerar att rekrytera ungefär från April månad och framåt, i takt med att allt fler vindkraftverk står färdiga.

Blivande servicetekniker hos oss får gärna ha en bakgrund som elektriker, mekaniker eller liknande, då arbetet spänner sig över de båda fälten. Våra tekniker jobbar i team på plats och arbetet innefattar främst felsökning, underhåll och service av våra vindkraftverk.

Vi är ett mycket internationellt bolag, så engelska används ofta i tjänsten. Som nyanställd genomgår du interna utbildningar i hur vindkraftverken fungerar, hur du arbetar säkert på hög höjd och vi har också årliga hälsokontroller.

Frågor kring tjänsterna riktas till:
Kajsa Karlsson People & Culture Coordinator
E-post: Kkarlsson2@nordex-online.com

Senast ändrad 16 februari 2024

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.