Gå direkt till textinnehållet
Visa meny
Blåtonad bild på en kikare. I bilden står det "Karriär i Norsjöbygden. Ett samarbete mellan företag och Norsjö kommun. Välkommen till världens bästa vardag!"

Samrekrytering – lediga jobb hos företag i Norsjöbygden

Många företag i Norsjöbygden behöver kompetens. Norsjö kommun har ett samarbete med företagen och hjälper till att berätta vilka lediga jobb som finns.


Norsjö Trä söker nya medarbetare:

Mekaniker

Som mekaniker på Norsjö Trä så kommer du att ingå i ett serviceteam som utöver dig består av två till mekaniker/konstruktörer samt en Produktionschef. Teamets uppgift är att se till att maskiner och kringutrustning är i fungerande och tillfredställande skick samt även skötsel av fastighet. Vi bygger och konstruerar mycket egna maskiner och kringutrustningar och detta är för att vi vill ligga så långt fram som möjligt i utvecklingen. Är du en duktig mekaniker/konstruktör som jobbar bra både självständigt och i grupp så sök till oss och låt din kreativitet flöda.

Tjänsten är en heltidstjänst och tillsätts löpande. Tillsvidareanställning är något vi kan erbjuda direkt.

Maskinoperatör, ytbehandling, trä (3 platser)

Som maskinoperatör/industrisnickare kommer du att jobba i en arbetsgrupp bestående av en handfull personer. Du jobbar främst som operatör i de olika automatiska maskinlinorna vilket innebär exempelvis regelbundna kontroller av slutprodukt, postning av maskiner samt att rätta till fel som orsakar stopp i flödet. Arbetsgruppen har ständiga rotationer av arbetsstationer vilket ger ett mångsidigt arbete varje dag. Tanken är att alla inom arbetslaget ska rulla mellan fingerskarvning, hyvling, kapning och måleriet. Ingen dag är den andra lik!

För oss är det viktigaste att du är motiverad och villig att lära dig nya saker. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp. Tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter är meriterande, men inget krav. Vi är väldigt mån om att hantera dig som individ och se dina styrkor och svagheter för att sedan ge dig möjlighet att prestera så bra som möjligt, och trivas så bra som möjligt hos oss.

Norsjö Trä AB eftersträvar en jämn könsfördelning på vår arbetsplats och ser därför gärna att både kvinnor och män söker till oss.

Tjänsterna är heltidstjänster och tillsätts löpande. Tillsvidareanställning är något vi kan erbjuda direkt.

 

För mer information och vid intresse, hör av dig till oss!

Ansökningar tas emot på mejl:
Ralf Signarsson
070-536 41 05
ralf@norsjotra.se

Senast ändrad 10 maj 2022

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.