Gå direkt till textinnehållet
Visa meny
Blåtonad bild på en kikare. I bilden står det "Karriär i Norsjöbygden. Ett samarbete mellan företag och Norsjö kommun. Välkommen till världens bästa vardag!"

Samrekrytering – lediga jobb hos företag i Norsjöbygden

Många företag i Norsjöbygden behöver kompetens. Norsjö kommun har ett samarbete med företagen och hjälper till att berätta vilka lediga jobb som finns.


Snickare sökes till Drömtrappor

Vi söker dig som vill vara med och förvandla trä av olika slag till moderna kvalitetstrappor tillsammans med ett starkt gäng i Norsjö!

Du har kanske ingen erfarenhet av att tillverka just trappor men har du erfarenhet av att arbeta inom tillverkningsindustri är detta meriterande, men inget krav.

Du har lätt för att samarbeta och kommunicera, gillar att ta eget ansvar och i din arbetsgrupp bidrar du med en positiv attityd till dina kollegor och arbetsuppgifter.

Låter det här som du?
I så fall kan vi berätta att jobbet du söker är varierande och kommer att vara en blandning av traditionellt finsnickeri och modernt industriellt maskinsnickeri.

Du kommer att få över hundra nya arbetskamrater och ca 15-20 av dem ingår i din arbetsgrupp som är en blandning av kvinnor och män i olika åldrar. För det mesta jobbar vi dagtid men när beläggningen är hög kan det också bli aktuellt med eftermiddagsskift.

Tjänsten avser heltid och placeringen är i Norsjö på vår trappfabrik.

Ansökan
Frågor om tjänsten besvaras av:
Jörgen Lindberg, produktionsledare, tfn. 0918-258 55
Kenneth Gustavsson, GS-fackets representant, tfn. 0918-258 00.

Din ansökan och CV vill vi ta del av innan den 24 januari -2021. Skicka till jobb@dromtrappor.se

Rekryteringen sker löpande.


Norsjö Trä AB söker nya medarbetare i produktionen!

Norsjö Trä AB grundades år 2009 då fabriken förvärvades. I fabriken fanns redan då bland annat en av Europas modernaste fingerskarvsanläggningar samt en hyvlingsanläggning. Även om företaget är relativt ungt så har vi en lång erfarenhet av vidareförädling inom väggarna.

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare

Som industrisnickare kommer du att jobba i en arbetsgrupp bestående av 3-4 personer. Du jobbar främst som operatör i de olika automatiska maskinlinorna vilket innebär exempelvis regelbundna kontroller av slutprodukt, postning av maskiner/hyvel samt att rätta till fel som orsakar stopp i flödet.

Träkunskap är meriterande, men inget krav. Det viktigaste för oss är att du är villig att lära dig nya saker samt att du kan arbeta både självständigt och i grupp.

För mer information och vid intresse, hör av dig till mig!

Frank Signarsson
Tfn. 070-285 88 55
E-post: frank@norsjotra.se

Senast ändrad 22 december 2020

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.