Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

Fritidsgården Uniqum

I kommunen finns i dag en kommunal fritidsgård som riktar sig till alla ungdomar från åk 7 till och med 17 år. Förutom de vanliga aktiviteterna som biljard, pingis, lyssna och utöva musik mm. förekommer det även arrangemangs-, grupp- och lägerverksamhet, resor och utflykter.

Öppen mötesplats

Fritidsgården är en viktig mötesplats för ungdomar i Norsjö kommun där de kan medverka efter intressen och möjligheter. Här kan de unga mötas och bli bekräftade av andra vuxna än föräldrar och lärare. Fritidsgården är en arena där ungdomarna kan få tillfällen att visa upp sig, pröva nya aktiviteter, få kulturupplevelser och ägna sig åt eget skapande.

Gården har i dag ca 120 medlemmar som regelbundet besöker den. Viss gruppverksamhet finns förutom den öppna verksamheten, såsom flugfiske, pyssel osv. Fritidsledarna är alltid intresserade av nya aktiviteter.


Ordinarie öppettider

Måndagar 15:00-21:00TisdagarOnsdagar 15:00-21:00TorsdagarFredagar 19:00-23.00Lördagar 19.00-23.00

Avvikelser kan förekomma vid lov, kurs eller sjukdom.Dagtid finns fritidsledare förmiddagar på högstadiet

Eftermiddagsverksamheten är igång under skolveckorna (förändrade tider vid lov).

Någonstans att hänga innan träningen?

Vill du ha hjälp med läxan, bara slappa, sitta och surfa, köpa billigt fika, ha någonstans att vänta på att träningen ska börja kom då till fritidsgården måndagar och onsdagar kl 15:00 – 18:00.

Senast ändrad 1 februari 2024

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.