Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

Välkomna nya invånare

Vill du vara en person som välkomnar nya invånare till Norsjöbygden? Gå med i Multinations Norsjö på Facebook eller kontakta Norsjö kommun, uppgifter till höger.

Gruppen finns till för att skapa ett livligt forum i Norsjöbygden för att ge information, support och tjänster till personer och företag som nyligen har flyttat till eller planerar att flytta till Norsjö. Detta forum ska hjälpa till att möjliggöra och underlätta deras flytt , bosättning och snabb integrering i sin nya miljö, vilket gör det till en trevlig upplevelse.

För att uppnå detta ska gruppen samarbeta med svenska organisationer, föreningar och multinationella människor som bor här, Ibland ska gruppen arrangera affärs- och sociala events för att uppnå sina mål.

Multinations Norsjö, en grupp på Facebook. 

 

Mål med Multinations Norsjö projekt

Ny, enklare och sammanhållen process för individer som vill ta steget och flytta till Sverige, Skellefteå älvdal och Norsjöbygden.  Fler medborgare i Norsjöbygden genom invandring från andra länder, mäts utifrån ökad befolkningsmängd. Ökad attraktivitet för vårt område. Fler invånare och fler nationaliteter som ger ett mer multikulturellt samhälle. Lättare att hitta arbetskraft till våra företag och verksamheter.

Senast ändrad 27 maj 2024

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.