Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

Kommunfullmäktiges övergripande mål 2019-2022

Kommunfullmäktige beslutar, under mandatperioden, om de övergripande mål som beskriver vad kommunförvaltningen (verksamheterna) ska fokusera på och sätter även målnivåer på de goda resultat som kommunen strävar efter att uppnå.

Revidering av målen eller förtydliganden kan göras årligen enligt kommunfullmäktiges beslut.

Kommunstyrelsen, och via dess utskott, utövar tillsyn på hur arbetet fortskrider under året och hur nära måluppfyllelse kommunen är.

Måluppfyllelsen rapporteras i Delårsrapport (jan-jul) samt i Årsredovisning (jan-dec), som är de dokument där måluppfyllelsen sammanställs och redovisas. Där beskriver och kommenterar verksamheterna resultatet samt berättar om förbättringsarbeten inom områden där kommunen eventuellt inte når målen.

Varje mandatmål (4-års mål) har också delmål som uttrycks som årsvisa milstolpar som bör uppnås för att visa att verksamheten är på god väg att nå hela vägen till mandatmålet.


ÖVERGRIPANDE MÅL 2019-2022

Övergripande mål och fokusområden hittar du här.

 

Senast ändrad 28 november 2023

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.