Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

Kompetensutvecklingsdagar

Medarbetare på förskolor, fritidshem och annan pedagogisk verksamhet har fyra kompetensutvecklingsdagar per år. Dessa dagar finns ingen ordinarie medarbetare på verksamheten. Vårdnadshavare får information om när kompetensutvecklingsdagarna infaller genom ett meddelande i Tempus senast 3 månader i förväg.

Förskolan eller annan pedagogisk verksamhet kan i vissa fall hålla stängt men för dig som inte kan ordna omsorg på egen hand erbjuder Norsjö kommun alternativ verksamhet. Detta innebär ofta att barnet träffar annan medarbetare och vistas i andra lokaler dessa dagar.

 

Finns behov av omsorg för barnet dessa dagar ska ni ansöka om plats senaste 14 dagar före respektive stängningsdag.

 

Ansökan gör du genom Norsjö kommuns e-tjänsteportal: Behov av barnomsorg när ordinarie verksamheten är stängd för kompetensutveckling – Norsjö kommun (norsjo.se)

Senast ändrad 28 november 2023

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.