Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

Återvinningsstationer

På en återvinningsstation kan du som privatperson lämna till exempel dina tidningar, förpackningar av glas, hård,- mjukplast, papper, kartong, wellpapp och metall. I Norsjö finns det sju återvinningsstationer som ägs av Norsjö kommun. Du hittar dem i närheten av bostadsområden, till exempel vid Sörbyn, Åkargatan, Kronan och Ringvägen. FTI har också återvinningsstationer i Bastuträsk, Bjurträsk, Kusfors och Kvarnåsen.

Vad får jag kasta i återvinningsstationen ?

Det som lämnas hit återvinns till nya saker. Därför gör du mer miljönytta om du lämnar papper och förpackningar här än om du kastar det i brännbart avfall. Är du osäker på vad du får kasta i återvinningsstationen kan du titta i FTI:s (Förpacknings- och tidningsinsamlingens) sorteringsguide.

Här hittar du FTI:s sorteringsguide (extern länk, öppnas i nytt fönster)

Felanmälan återvinningsstation

I Norsjö kommun ägs sju av återvinningsstationer i samhället av kommunen. Du kan lämna synpunkter på återvinningsstationerna som ägs av kommunen via vår felanmälan. 

I följande byar är det FTI som ansvarar för återvinningsstationerna: Bastuträsk, Bjurträsk, Kusfors och Kvarnåsen. Vill du felanmälan en av dessa återvinningsstation görs detta på FTI:s webbplats.

Senast ändrad 10 november 2022

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.