Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

Starta företag

Starta företag eller har du en idé? Har du/ni en idé på en ny produkt eller tjänst men vet inte hur du ska gå tillväga eller om du har en företagsidé som du vill pröva är ni hjärtligt välkomna att kontakta tillväxtavdelningen.

Vi erbjuder kostnadsfri nystartsrådgivning och innovationsrådgivning inom :

Affärsplan

Upprätta affärsplan med lättare marknadsanalys & försäljningsplan

Budget

Håller min affärsidé

Vägledning

till att söka starta eget bidrag via arbetsförmedlingen.

Lättare innovationsvägledning

vid patent och mönsterskyddsansökan, hitta ditt team av kompetenser för att prova och utveckla din innovation. Stöd och hjälp kring patent/mönsterskydd och immateriella tillgångar kan man även hitta på PRV. Länk till höger.


Bra att veta

Den här broschyren är till för dig som är intresserad av att starta företag här. Här finns värdefull information om möjligheter och skyldigheter som företagare i Sverige och vad som gäller specifikt i den här delen av landet.

Bra att veta – För dig som vill starta företag (pdf)

Good to know

This brochure is for those who are interested in starting a company here. Here you will find valuable information about possibilities obligations as entrepreneurs in Sweden and what applies specifically in this part of the country.

Good to know – For those who wish to start a company (pdf)

Senast ändrad 8 februari 2024

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.