Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

Matavfall

Tack för resten!

Nu införs nya systemet för insamling av mat- och restavfall i Norsjö kommun.

Just nu är det mycket att göra för oss kring detta och vi önskar därför att ni ställer era frågor till oss via vårt formulär nedan i första hand. Detta gör det enklare för oss att hålla koll så att alla får ett svar och att vi kan svara när vi inte praktiskt arbetar med det nya insamlingssystemet. Kan du inte använda formuläret så vänd dig till kommunens växel så hjälper de dig att lägga in ett ärende till oss.

Frågor och svar
Här har vi sammanställt frågor med svar som kan uppkomma i samband med införandet av insamling av matavfall

Viktig information till dig som fått ett nytt avfallskärl

I kärlet finns viktig information som du behöver läsa, inuti hittar du också påsar och hållare för matavfallet. Saknar du påsar eller behållare när du fått din nya tunna så kan du meddela oss via formuläret nedan, så ser vi till att du får det.

Ditt sopkärl är märkt med din adress. Notera var och hur nya kärlet är placerat, det är så det ska placeras vid tömningar sedan. Börja använda nya kärlet direkt efter ditt gamla kärl blivit tömt nästa gång. Vill du sen bli av med ditt gamla kärl så kommer vi och hämtar upp det efter beställning, använd formuläret nedan.

 

Senast ändrad 28 november 2023

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.