Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

Näringsliv

Näringslivet i Norsjö kommun präglas av en stark basnäring, där framförallt träindustrin spelar en avgörande roll. I kommunen finns över 500 företag registrerade, exkluderas intresseorganisationer, föreningar och myndigheter återstår omkring 300 företag. Majoriteten av företagen är små företag och endast ett fåtal av företagen har fler än tio anställda.

Arbetsmarknaden i Norsjö är starkt uppdelad efter kön och medan 60 procent av kvinnorna i kommunen arbetar inom den offentliga sektorn arbetar över 80 procent av männen inom näringslivet. Idag arbetar både kommunen och näringslivet med att motverka den könsuppdelade arbetsmarknaden och en jämställd arbetsmarknad ses som en tillväxtfaktor!


Rekryteringsguide för företagare i Norsjö kommun

Gör så här:
Fyll i den kompetens du letar efter i Yrkesrutan.

Det rekryteringssätt som passar dig bäst. “Annonsera, Sök kandidater, Skapa rekryteringsträff eller Rekrytera i Europa” kommer upp under den blå rutan.

Översta rutan är det som rekommenderas dig, klicka dig vidare där för att se dina resultat. Oavsett vad du blir rekommenderad kan du alltid klicka på något av de andra rekryteringssätten. Lycka till!

 

Senast ändrad 28 november 2023

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.