Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

Företagsträffar

Varje termin genomförs det ett antal olika nätverksträffar och utbildningstillfällen för företag i kommunen.

Frukostmöten

Vill du träffa oss på tillväxtavdelningen, kommunalråd, tjänstemän och andra företagare? Ett antal gånger per år genomför vi företagsfrukostar eller andra träffar i Norsjö, Bastuträsk och ute hos företag. Under träffarna får du möjlighet att lyssna av vad som händer i kommunen, träffa kommunrepresentanter samt möjlighet att knyta kontakter med andra företagare. Du behöver inte själv vara företagare för att delta – det räcker med att man är intresserad av kommunens näringsliv!

Företagsbesök

Varje termin samlar vi företagsbesöken till en intensiv dag då vi besöker kommunens företag. Ambitionen är att flera tjänstemän ska delta i besöken för att lära sig mer om företagarnas villkor, höra om ris och ros när det gäller kommunens arbete samt naturligtvis att företagarna ska få chans att lära känna tjänstemän och politiker i kommunen. Vill du ha ett besök vid nästa intensivvecka – höra av dig!

Utbildningar, seminarier, med mera

Med jämna mellanrum genomförs det olika träffar riktat till företag i kommunen. Träffarna anordnas både av kommunen själv men även av olika projekt och andra organisationer.

Spontana besök

Dörren till oss som jobbar på Tillväxtavdelningen på kommunen är alltid öppen. Är vi på plats och har möjlighet tar vi gärna emot er. Vill ni vara säkra på att vi är på plats är det bäst att kontakta oss innan och göra upp om en tid.

Senast ändrad 8 februari 2024

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.