Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

Pre-boarding omsorg

Välkommen till omsorgen i Norsjö kommun!

 

Introduktion för nya medarbetare inom vård och omsorg sker i olika steg. Det första steget är det vi kallar pre-boarding. Det gör du innan du påbörjar din inskolning på arbetsplatsen

Instruktion

 

Du ska nu gå i genom sju delområden. Börja med att se filmen eller filmerna kopplat till respektive del. Till varje del (utom del 7) finns en uppgift du ska göra efter du sett filmerna. I delarna 1-5 handlar det om ett kunskapstest, du behöver inte ha alla rätt men det går att göra om kunskapstestet om man vill förbättra sitt resultat. Resultaten ligger sedan till grund för hur din fortsatta inskolning ser ut. I del 6 blir din uppgift lite annorlunda, se mer när du kommer dit. Lycka till! 


Del 1


Uppgift kopplat till del 1. 


Del 2


Uppgift kopplat till del 2.


Del 3


Uppgift kopplat till del 3.


Del 4 – Bemötande

Titta på de fem filmerna. Svara sedan på frågeformuläret under filmerna.

Uppgift kopplat till del 4.


Del 5 – HSL

Nedan följer fyra filmer, titta på alla filmerna.  Svara sedan på kunskapstestet längst ned.

Uppgift kopplat till del 5.


Del 6 – IT och system

Nedan följer 6 filmer.

Din uppgift efter att du tittat på filmerna är att logga in i Timepool och lägg dig tillgänglig på dagens datum klockan 00:00-04:00 (du kommer inte att bli bokad på pass). Du behöver inte memorera allt detta men kom ihåg att du alltid kan gå tillbaka till dessa filmer när du behöver det.

 


Del 7 – Lyftteknik och ergonomi

Se alla filmerna. Du behöver inte svara på några frågor, men kom ihåg att det är viktigt för DIG och för dina kollegor att du att jobbar med rätt teknik för att undvika arbetsrelaterade skador.


Del 8 – Dokumentationsskyldighet

Här hittar du en film om dokumentation och varför det är så viktigt

 

Senast ändrad 27 maj 2024

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.