Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

Turistinformation, bra att veta

I vår kommun finns ett brett utbud av aktiviteter och sevärdheter och naturupplevelser året om. Runt om i kommunen finns också ett flertal olika boendealternativ, från campingplatser till hotellboende.

Turistinformationen gör allt för att möta dina behov och även dela med oss av än mer upplevelse och reseinspiration. Vi har ett litet utbud av souvenirer under säsong för att du ska få en möjlighet att ta med en del av upplevelsen hem, eller ge bort en fin present.

Välkommen att kontakta Norsjö Turistinformation om du har frågor om vad som finns att uppleva i Norsjö kommun!

Ta chansen – se och upplev Norsjöbygden. Välkommen!

För information om turistmål, boende, evenemang, sevärdheter, konferensanläggning och mycket mer gå in på www.visitnorsjo.se.


Bra att veta

Här finns information som är bra för dig som är på kortare eller längre besök i kommunerna Norsjö, Malå, Sorsele, Arvidsjaur, Arjeplog eller Skellefteå.

Bra att veta för dig på kortare besök (pdf)

Bra att veta för dig som är på en längre vistelse (pdf)

Good to know

Here is information that is good for you who are on short or longer visits in the municipalities of Norsjö, Malå, Sorsele, Arvidsjaur, Arjeplog or Skellefteå.

Good to know – For short stays! (PDF-file)

Good to know – For long stays! (PDF-file)


Hållbarhetsguide

 

 

Senast ändrad 28 november 2023

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.