Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

Resultat och kvalitet

Kommunernas kvalitet i korthet – KKIK

Över 250 kommuner medverkar i KKIK och det ger oss möjlighet att jämföra med andra kommuner, MEN vad som är viktigast är reflektera över hur våra egna resultat förbättras år efter år. Källan är oftast SCB – Statistiska Centralbyrån dit vi rapporterar men information kommer också från t.ex Skolverket, Försäkringskassan och Socialstyrelsen.

Norsjö har valt att initialt titta på egna förbättringar men också att jämföra oss med nationens medelvärden (baserat på de kommuner som medverkar.

Alla medverkande kommuner gör kontinuerliga åtgärder för att förbättra sig, därför rör sig medeltalen från år till år.


Kvalitetsjämförelser information

Norsjö kommun deltar varje år i en servicemätning som testar bland annat kommunens tillgänglighet, bemötande och förmåga att ge snabb och bra information till den som ringer in till kommunen eller den som skickar e-post.


Medborgarundersökning

Medborgarundersökningen görs av SCB för Norsjö kommuns räkning. Undersökningen är till för att ta reda på vad medborgarna tycker om sin kommun.

Senast ändrad 28 november 2023

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.