Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

Skridskoåkning

Att åka skridskor är en populär vinteraktivitet, både på hockeyplaner eller långfärdsskridsko på naturis. Det finns några spolade isbanor runt om i kommunen, vilka är tillgängliga för friåkning eller för att spela hockey med dina vänner.

Norsjö samhälle

I Norsjö samhälle kan du åka skridskor i Norsjö Arenas ishall när det är allmänhetens tider. Allmänhetens tider innebär att vem som helst kan komma till vår ishall för att åka skridskor. Vissa tider är det tillåtet att ta med puck och klubba medan det på andra tider inte är det. Denna skrid­sko­åkning är alltid gratis.

Bastuträsk
Bastuträsk isbana är vid skolan. Bastuträsk sportklubb (Tel: 0915-10139) sköter om isen och belysning finns. Åkning för allmänheten gäller alla dagar, vissa dagar nyttjas isen av skolan men yta för allmänhet erbjuds även vid dessa tillfällen när det ibland inträffar.

Senast ändrad 28 november 2023

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.