Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

Medicinsk fotvård

I Norsjö kommun finns inte någon kommunal fotvård. Det finns en privat fotterapeut med kompetens att utföra medicinsk fotvård. Du kan också vända dig till Region Västerbotten (Landstinget) om du har behov av medicinsk fotvård för dig som har diabetes och har fått remiss från läkare eller sjuksköterska.

Friska Fötter av Bea

Beatrice Andersson är utbildad medicinsk fotterapeut. Här kan du få hjälp med bland annat avlägsna förhårdnader, liktornar, hälsprickor, nagelvård, rengöring, nagelsvamp eller nageltrång. Du kan även få medicinsk behandling för diabetiker eller om du har andra diagnoser som medför nedsatt känsel eller cirkulationsproblem i underben och fötter.
Läs mer på hemsidan https://www.bokadirekt.se/places/friska-f%C3%B6tter-av-bea-37362

Adress: Folkets Hus Medan, Nygatan 32, 935 31 Norsjö
Telefonnummer: 073-82 11 659

Medicinsk fotvård via Region Västerbotten (Landstinget)

Till medicinsk fotvård via Region Västerbotten får du komma på remiss från sjuksköterska eller läkare. Detta gäller om du är diabetiker eller har nedsatt cirkulation och känsel i fötterna.  Patientavgiften ingår i högkostnadsskyddet och frikort gäller. Kontakta din hälsocentral för mer information.

Senast ändrad 28 november 2023

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.