Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

SMS-tjänst

Norsjö kommun har tillgång till en SMS-tjänst, Everbridge, som vi använder för att skicka samhällsviktig information och varna invånare om kritiska händelser, t ex störningar och förändringar i vatten-, avfalls-, värme- och strömförsörjningen.

Som avsändare står det ”Norsjo”. Det går inte att svara på SMS:et.

Systemet tar automatiskt bort dubbletter, vilket innebär att om du har flera telefoner registrerade så är det endast ett nummer som sms:et går ut till. Det innebär också att det kan vara ett nummer som en vuxen inte har tillgång till. Din telefon måste också vara registrerad. Om den inte är det så kan du själv lägga till ditt nummer.


Ändra eller lägga till telefonnummer

För att ändra eller lägga till nummer i SMS-tjänsten använder du länken här intill. Du anger ditt telefonnummer och får då en verifieringskod tillbaka. När du skrivit in koden kommer du att själv kunna redigera din profilinformation och inställningar.

Ändra eller lägg till ditt telefonnummer här. 

Senast ändrad 28 november 2023

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.