Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

SMS-tjänst

Norsjö kommun har tillgång till en SMS-tjänst, UMS, som vi använder för att skicka samhällsviktig information och varna invånare om kritiska händelser, t ex störningar och förändringar i vatten-, avfalls-, värme- och strömförsörjningen.

Som avsändare står det ”Norsjo”. Det går inte att svara på SMS:et.

Systemet tar automatiskt bort dubbletter, vilket innebär att om du har flera telefoner registrerade så är det endast ett nummer som sms:et går ut till. Det innebär också att det kan vara ett nummer som en vuxen inte har tillgång till. Din telefon måste också vara registrerad. Om den inte är det så kan du själv lägga till ditt nummer.


Ändra eller lägga till telefonnummer

För att ändra eller lägga till nummer i SMS-tjänsten använder du länken till höger. På den sidan får du fylla i vilken kommun det gäller, här skriver du Norsjö kommun. Sedan fyller du i det telefonnummer dit du vill att pinkoden skickas.

Efter en liten stund får du en pinkod, som avsändare står det CDM. Skriv in den i det gula fältet. Klicka på logga in.

När du har loggat in kan du ändra eller lägga till telefonnummer. Ändra till det mobilnummer du vill att SMS:et ska gå.

Du kan också lägga till en extraadress, det kan vara till exempel om du har en sommarstuga eller annan fastighet i Norsjö kommun och vill få SMS om något skulle vara aktuellt där. Klicka på den gröna rutan för att lägga till adressen.

Senast ändrad 3 maj 2021

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.