Gå direkt till textinnehållet
Visa meny

Duvan

Duvans fritidshem håller till i en modulbyggnad ovanför nedanför sporthallen på skolområdet.
Avdelningen har cirka 30 inskrivna barn

Barngruppen är åldersintegrerad med både 6-åringar och 7-åringar.
Duvans fritidshem delar lokal med Tranans fritidshem och har ljusa luftiga lokaler som är väl anpassade till både lek och rekreation.

I vår omedelbara närmiljö har vi tillgång till Arenaparken, ishall, sporthall mm. Även skolskogen vid elljusspåret och hembygdsområdet används som kortare utflyktsmål.

Mellan alla tre fritidsavdelningar har vi ett nära samarbete vid exempelvis öppningar, stängningar och lov samt olika gemensamma aktiviteter.

På Duvan anpassar vi verksamheten efter barngruppen och sätter fokus på barnen och deras behov. Vi har ett nära samarbete med lärare i båda årskurserna då vi tycker att det är viktigt att täcka upp och arbeta med alla händelser under hela dagen.

Vi strävar också efter en god relation med hemmet. Målet är att både barn och vårdnadshavare ska känna sig trygga i sin vistelse hos oss. Vi vill skapa bästa möjliga förutsättningar för att varje barn ska kunna utvecklas rikt och mångsidigt.

Senast ändrad 20 mars 2024

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår dataskydds-policy.